Mom to Gifted på Svenska

Grundare & föreläsare, Maria Rydkvist

Rätten att utvecklas så långt som möjligt

”Skolan måste kunna erbjuda en plats försärbegåvade barn, en rättighet som de inte har idag. Jag strävar efter en modern, inspirerande och inkluderande skolan där alla elever ges möjlighet att utveckla till sin fulla potential. En skola med plats för nytänkande, kreativitet, entreprenörskap, innovation och utveckling. En skola med barnen i centrum. En skola där inga barn ska känna sig utanför eller utsatta. En skola för alla, på riktigt.”

Maria Rydkvist

Mom to Gifted är Sveriges första sociala entreprenör som arbetar för att främja särbegåvade barns rätt till utbildning utifrån sina egna behov.

Mom to Gifted arbetar som en social entreprenör och är Sveriges första aktör inom utbildningsområdet som vill arbeta för att belysa och främja särbegåvade barns rätt till utbildning i alla skolor. Vi riktar oss till skolor och föräldrar, högskolestuderande, utbildningsföretag, samhällsorganisationer och privata företag som vill samarbeta inom området särbegåvning. Vi vill förbättra samhällets syn på särbegåvade barn och normalisera begreppet i skolan.

– Mom to Gifted erbjuder en unik kombination av tjänster som är erfarenhetsbaserade och verklighetsanpassade för att normalisera begreppet i skolan.

– Mom to Gifted ska vara den självklara mötesplatsen för skola, näringsliv, föräldrar och anhöriga att diskutera och skapa ett kunskapsutbyte och stöd omkring särbegåvade barn.

Vår vision är att sträva efter en modern, inspirerande och inkluderande skola där särbegåvade elever ges möjlighet att utvecklas till sin fulla potential. 

Mom to Gifted, encouraging gifted education

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s