“Encouraging gifted education”

Jag är själv särbegåvad och mor till tre särbegåvade barn i åldern 14, 9 och 5 års gammal. Mina barn har gått i 15 olika skolor under 12 år. De lider och vantrivs varje dag. Jag ser deras kapacitet och motivation gå förlorad, och ersättas med uppgivenhet. Detta gör mig orubblig i min övertygelse om att arbeta för en förändring.

Jag har en gedigen erfarenhet av att arbeta med internationell försäljning emot både B2B och B2C och har tidigare tjänstgjort som ledare inom bank, fastighets- samt IT branschen och har även arbetat som språklärare i den svenska skolan. Jag är utbildat Statsvetare från Granada Universitet i Spanien och som Export Manager från Stockholms Internationella Handelsskola i Sverige. Vidare talar jag spanska, svenska och engelska obehindrat.

Sedan ett år tillbaka är jag politiskt engagerad och ligger bakom den enda motion kring särbegåvade barn och deras behov i Sverige. Jag har skrivit en bok som heter “Envisa barn, en mors berättelse om särbegåvade barn och behovet av att förändra skolan” som jag avser publicera innom kort.

Jag är en mycket envis mamma med stark drivkraft som vågar ifrågasätta status quo.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s