Om mig

IMG_0647

“Bristen på kunskap om särbegåvade barn är ett stort problem”

Maria Rydkvist har en lång erfarenhet inom området särbegåvning och särbegåvade barn. Maria har gjort det i egenskap av förälder till tre särbegåvade barn, referensperson för Skolverket, politiker, som medlem i en rad internationella organisationer samt som social entreprenör   och föreläsare.

Maria Rydkvist talar om särbegåvning och särbegåvade barn-från teori till praktik och om ”rätten att utvecklas så långt som möjligt”. Hon talar från ett unikt perspektiv och erbjuder inspirationsföreläsningar och handledning för att hjälpa individer och grupper att öka sina kompetenser omkring särbegåvning och särbegåvade barn.

Hennes föredrag och seminarier är erfarenhetsbaserade och verklighetsanpassade. Som social entreprenör och grundare av Mom to Gifted är Marias ambition att förbättra samhällets syn på särbegåvade barn och normalisera begreppet i skolan.

Känner ni några skolor/ föräldrar/ organisationer som behöver utbildning, information eller hjälp om särbegåvade barn, är de välkomna att kontakta mig så hjälper jag gärna till!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s